Skønhed Sundhed

Din tandlæge i København

Tandlæge KøbenhavnEr du netop flyttet til København og leder du efter en tandlæge? Så se her. Efter en undersøgelse af en række tandlæger i København, har jeg fundet frem til den, jeg bedst kan lide, både når det kommer til service, ekspertise og priser.

Den bedste tandlæge i København jeg er stødt på ligger på Vesterbro. Tandlægen hedder Tand-doktor, ligger i København V, og bag det flotte navn er blandt andet chef tandlægen Torben Jørgensen. Jeg stødte på denne tandlæge, da jeg selv lige var flyttet til København, og havde brug for en erstatning for min gamle tandlæge i Randers, hvor jeg kommer fra. Jeg fandt tandlægen efter at have søgt på tandlæger i København på Google, hvor jeg kom frem kom Tand-doktor. Jeg kunne hurtigt få en tid, hvilket var virkelig godt, da jeg havde slem tandpine på det tidspunkt.

Tandlæge i København med mest historie

Da jeg første gang trådte ind i den hyggelige tandlægeklinik på Vesterbro i København, blev jeg mødt af en rigtig flink klinikassistent, som bad mig sætte mig til rette og vente, mens enten tandlæge Torben Jørgensen eller en af hans dygtige tandlægekolleger kunne tage i mod mig. Få minutter efter kom selveste Torben Jørgensen ud og hentede mig ind til en lille snak og et tandeftersyn.

Tandlægen fortalte mig, at hans tandlægeklinik på hjørnet af Vesterbrogade og Colbjørnsensgade i København faktisk stammede helt tilbage fra 1897, hvor den dengang netop færdiguddannede Viggo Schübeler fik tilladelse til at drive tandlægepraksis og åbnede klinikken. Tandlægekliniken i Københavns Vesterbro kvarter har altså rigtig mange års historie bag sig. Blandt andet kan man i klinikkens gange betragte den gamle trædeboremaskine, som, især under 2.verdenskrigs generalstrejke, hvor der blev slukket for strømmen, blev brugt til at bore huller med.

Tandlægen i København har de førende specialister

Bare rolig, i dag bruger ingen tandlæger i København den slags maskiner. Tandlægeklinikken Tand-doktor, der har skabt historie i Købehavn V., har gennem alle de år, den har eksisteret været på forkant med de nyeste teknologier inden for avanceret tandbehandlinger, samt for at være et sted, hvor man kunne være sikker på at blive behandlet af de absolut førende specialister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *