Hjemmet & Boligen

German Pellets – Det rette valg af træpiller

german pelletsTræpiller kan fås i mange forskellige afskygninger, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken slags træpille man vælger. Der er stor forskel på, hvor effektive træpillerne er, og der er ikke mindst også forskel på, hvor meget de påvirker miljøet ved afbrænding.

German Pellets – Den bedste kvalitet

German Pellets er træpiller i den bedste klasse af den bedste kvalitet. Træpillerne er kvalitetssikret igennem forskellige certificeringer, så man som forbruger kan være sikker på, at man får et ordentligt produkt. German Pellets er ENplus A1 og DINplus certificerede, hvilket er garanti for en god træpille.

Derfor er German Pellets særdeles velegnede til brug i træpillefyr og træpilleovne. De har en ensartet overfladebehandling og –kvalitet, som sikrer en stabil og sikker varmekilde ved afbrænding.

Det miljøvenlige valg

Opvarmning af boliger er på verdensplan en af de største bidragsydere af til udledning af CO2. Derfor er det vigtigt, at man benytter en træpille, der er så skånsom overfor miljøet som muligt. German Pellets er CO2-neutrale træpiller, og derfor er disse produkter hensigtsmæssige at bruge i forhold til mange andre produkter på markedet.

Vælg den rette udbyder

Der findes forskellige udbydere af German Pellets, men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor man køber sine træpiler. Transport og behandling af træpillerne undervejs er essentiel for at bibeholde en høj kvalitet.

Absolut Træpiller har handlet med træpiller i mange år, og de har leveret German Pellets til rigtig mange kunder gennem tiden. Derfor har de stor erfaring med at levere gode produkter til tilfredse kunder. Man kan bestille deres produkter online, hvor man også kan få et godt overblik over de forskellige slags træpiller, som bliver solgt gennem deres webshop.

Læs mere her: German Pellets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *