Skønhed

Jagten på en dygtig frisør i Hillerød

Har du din faste frisør i Hillerød?

Jeg bor i Hillerød, og her er mange dygtige frisører at vælge imellem. Netop det at en frisør er dygtig, er enormt vigtig for, om jeg vælger at komme igen. Men jeg har også måtte sande, at en anden ting er meget vigtig for, om jeg har lyst til at komme tilbage.

Jeg oplever nemlig, at mange frisører, efter et stykke tid, bare giver mig den samme frisure igen og igen. For manges vedkommende, har de gået ved den samme frisør i Hillerød i mange år, og er fint tilfredse med at få den frisure, de er trykke ved og tilfredse med, hver gang. Men for mit vedkommende, skal der gerne ske noget en gang imellem. Der er jo ikke noget, der kan symbolisere en frisk start eller en ny periode i ens liv, som et anderledes og lidt friskere udseende. Det ligger ligesom en ny agenda for dagen.

Vigtig med en frisør der kommer med forslag

Denne ændring i udseende kan jo blandt andet komme til udtryk ved at få en ny frisure, eller måske en ny hårfarve. Derfor er det vigtigt for mig, at min frisør i Hillerød er god til at komme med forslag til, hvad denne ændring kan være. Det skal selvfølgelig ikke være et vildt skud i tågen, men derimod et forslag baseret på erfaring samt viden om, hvilke frisure der klæder de forskellige ansigtsforme og hvilke hårfarver, der klæder hvilke hudtoner osv.

Som nævnt, er der rigtig mange frisører, der har teknikken og deres viden i orden. Alt dette oplever jeg bare hurtigt bliver begravet i rutine – man møder op, får klippet sin frisure til, og så bliver man ellers bare sendt tilbage til hverdagen, med det nyklippede hår.

Min frisør i Hillerød skal både være dygtig og trendy

Det er vigtigt for mig, at min frisør i Hillerød er trendy, dygtig og ikke er bange for at komme med forslag, hvilket de fleste sjældent er til at begynde med, men så kommer rutinen snigende.

Men, nu skal jeg snart til en tid ved en frisør, jeg ikke har været ved før. Min veninde fortalte mig begejstret om dem, og havde kun ros til overs for dem. Frisøren ligger i Hillerød og hedder Salon Rosted. Salon Rosted skiller sig ved første øjekast allerede ud ved at sælge anerkendte og lækre frisørprodukter man ikke kan få hvor som helst via en webshop. Herudover bryster de sig af at være trendy samt altid at komme med idéer og forslag til, hvad der skal ske med ens hår. Jeg glæder mig til at komme forbi, og håber at jeg bliver lige så begejstret for dem, som min veninde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *