Kunst og kultur

Kulturhavn 2014

kulturhavn2014Så er det i dag, at den store kultur- og havnefestivalen Kulturhavn slår dørene op for et væld af kulturaktiviteter. Siden 2001 har festivalen indtaget Københavns Havn, og i år finder det sted fra den 1.-3. august 2014. Som festivalen stødt vokser, kommer der også hvert år nye områder i København til, og i år gælder dette Papirøen, Arsenaløen og Valby.

Kulturhavn 2014 er åben for alle, og publikum har gratis muligheden for at deltage i over 250 forskellige kulturelle oplevelser. I år dækker aktiviteterne over en bred palet af aktiviteter inden for bl.a. dans, musik, børnesjov, vandsport, teater og havnens hemmelige historier. Med Kulturhavn har du som publikum mulighed for at opleve helt nye sider og områder af din by, hvilket netop er et vigtigt fokus for arrangørerne af festivalen.

Uudnyttet potentiale

Kulturhavn Festivalens leder Nanna Sørensen udtaler til www.aok.dk, at Københavns Havn har et stort uudnyttet potentiale som kulturel platform, og hun ønsker med Kulturhavn 2014 at skabe nye og anderledes kulturaktiviteter – også uden for festivalperioden.

For eksempel vil arrangørerne udnytte det nye, populære område Papirøen, der blandt andet er kendt for Copenhagen Street Food, til at skabe et ti gange ti meter dansegulv, der alle tre dage kommer til at repræsentere alle former for dans, for eksempel flamenco, tango, salsa samt orientalsk dans og swing.

Ikke kun Papirøen kommer til at være venue for Kulturhavn 2014’s mange aktiviteter. Også Arsenaløen og Valby er blandt de nye områder, der vil lægge bydel til alt fra dans og teater til vandsport, lyrik og verdenskulturarrangementer. Faktisk vil hele 9 forskellige steder i Københavns Havn de næste par dage sprudle med liv og glade dage.

”Københavns Havn har et kæmpe uudnyttet potentiale som kulturel platform. Vi vil gerne vise, hvad havnen kan bruges til,” udtaler Nanna Sørensen til aok.dk.

Læs meget mere om Kulturhavns mange arrangementer her: kulturhavn.dk/program-2014/deltagere/ og læs mere Kulturhavn Festivalens leder Nanna Sørensens interview med aok.dk på www.aok.dk/byliv/kulturhavn-vil-indtage-det-blaa-byrum-aaret-rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *