Sundhed

En maveballon hjalp mig til et varigt vægttab

De fleste kender nok det med, at man har lidt kilo tilovers. I mit tilfælde har jeg altid haft lidt ekstra siddende på sidebenene. Men det blev først helt slemt, efter jeg havde været gravid. Det er jo normalt, at man tager en smule på under graviditeten, og det var jeg heller ikke bekymret over. Men det virker bare, som om jeg ikke rigtig kunne tabe dem igen efter. Man kunne selvfølgelig være ligeglad, og det er nu heller ikke så meget, hvordan jeg ser ud. Jeg er tilfreds med min egen krop, og det er, som det skal være. Men i disse år er der så meget fokus på sundhed, og jeg ved, hvor usundt det er at være overvægtig. Derfor besluttede jeg mig ret hurtigt for, at der skulle gøres noget ved det. Og det skulle ikke bare være nogle kilo, der røg af for at komme på igen. Det var vigtigt for mig, at mit vægttab skulle være varigt.

Min veninde fortalte mig om vægttab med maveballon

Når man er i en venindegruppe, er vægt, kost og motion noget af det, man taler mest om. Det er et område, hvor vi alle sammen kæmper, så vi kan dele tips og erfaringer. Derfor åbnede jeg også op til nogle af mine veninder og fortalte dem, at jeg gerne ville tabe mig i vægt. Der var en af dem, der sagde, at hendes søster i mange år havde kæmpet med yoyo-vægten – altså at den gik op og ned. Hun havde endelig fundet frem til noget, der virkede: nemlig en maveballon. Jeg havde ikke hørt om noget med en maveballon, så jeg gik selv ind og undersøgte det nærmere. Og jeg kan huske, at det allerede fra start gav god mening for mig. Vægttabet opnås nemlig ved, at man lægger en maveballon ind i maven, så man automatisk spiser mindre og føler sig hurtigere mæt. Jeg valgte at få min maveballon hos Gastriball, da der stod meget godt om dem på nettet.

Jeg havde prøvet det hele

Alle der har prøvet at tabe sig, kender nok det med, at man købes for en billig pris. Jeg havde prøvet stort set alle kure og træningsplaner, man kan finde på nettet og i bøger. Mange af dem hjalp mig til et vægttab, men kiloene kom hurtigt på igen, når jeg begyndte at leve normalt. Det eneste, der har varet ved, er det vægttab, jeg opnåede med min maveballon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *