Skønhed

Min tandlæge i Hellerup udfører tandbehandling i høj klasse

tandblegning, tandlægeDa jeg for nogle år tilbage i lang tid havde været en hel del utilfreds med mine skæve og ikke særlig flotte tænder valgte jeg derfor at bestille en tid hos min tandlæge i hellerup da denne førhen havde ydet tandbehandling i høj klasse. Grunden til at jeg gerne ville have en tandbehandling til mine skæve tænder, skyldtes at jeg i mange år skammet mig over mine skæve tænder, i sådan en grad at jeg faktisk næsten aldrig turde grine eller smile og dermed vise mine tænder, jeg havde faktisk fået en underlig vane ved at tage min hånd op til munden når jeg grinte, så folk ikke fik øje på mine skæve tænder.

Derfor havde jeg haft nogle samtaler med min tandlæge i hellerup, om at få en tandbehandling i form af en tandregulering. Grunden til at jeg helt specifik valgte min tandlæge i hellerup til at give mig en tandbehandling i form af en tandregulering, skyldtes nemlig at de tilbød mig et helt nyt tandregulerings produkt ved navn Invisalign, som faktisk er en usynlig bøjle! Bøjlen har stor succes ovre i USA og England, men det er de færreste tandlæger i Danmark der tilbyder tandbehandling hvor de udfører tandregulering med Invisalign.

Slip for de grimme togskinner

Med Invisalign slipper man får at gå rundt med en normal tandbøjle, og man slipper derfor også at gå rundt med de ekstrem usexet og grimme ”togskinner”, især for en middelalderende kvinde som mig ville det derfor være endnu mere akavet at gå rundt med et par togskinner i munden i et par år, indtil mine tænder var blevet rettet til. Derfor var jeg ekstrem fornøjet da jeg fandt ud af at min tandlæge i hellerup tilbød Invisalign.

Selvom Invisalign er dyrere end en normal tandbøjle, så er det i mine øjne det værd, eftersom man ikke kan se tandbøjlen fra Invisalign, og derfor ikke ser nær så kikset ud, herudover kan ens selvtillid også tage et ordentligt dyk i de år man har togskinner på.

I dag er jeg så endelig sluppet af med at gå med mine bøjler fra Invisalign, dog skal jeg stadigvæk have dem på om natten når jeg sover, da mine tænder ellers langsomt vil blive skæve igen. Dog er det en lille pris at betale for at havde fået flotte og lige tænder, derfor kan jeg varmt anbefale min tandlæge i hellerup til folk som gerne vil have en tandregulering med Invisalign, eller andre tandbehandlinger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *