Skønhed

Med Silver Shampoo er jeg fri for gule toner i håret

Hvis du er kvinde, kan du formentlig nikke genkendende til, at det ikke er lige meget, hvilken shampoo man vælger at bruge. Ikke alene skal man tage stilling til pris og mærke, men der findes også shampooer med en masse forskellige egenskaber. På det sidste har jeg fået mange henvendelser omkring, hvilke hårprodukter jeg bruger. Efterhånden er det nemlig blevet en helt jungle med et utal af forskellige muligheder, som man skal finde vej i. Desuden er anmeldelserne på nettet ikke altid helt til at stole på. Jeg har brugt lang tid på at prøve forskellige shampooer og finde frem til den, som jeg synes passer bedst til mit hår. Med denne Silver shampoo bliver mit hår blødt og nemt at arbejde med, samtidig med at jeg er fri for uskønne gule undertoner.

Find den shampoo, der passer til dig

Som tidligere nævnt er der nærmest ikke den ting, som shampoo i dag ikke kan hjælpe med. Hvad enten dit hår er kort og fint eller langt og tykt, findes der en shampoo, der er målrettet netop din hårtype. Det gælder også, hvis du har krøller, tørt hår eller noget helt tredje. Farver du dit hår, ligesom jeg gør, kræver dit hår endnu mere og intensiv pleje. At farve håret udtørrer og skader det nemlig, så det er endnu vigtigere, at man gør noget for at forkæle det efterfølgende. Det gør jeg ved at bruge en shampoo, jeg synes fungerer godt, ligesom jeg også bruger hårkur, hver gang jeg er i bad. Min Silver shampoo er målrettet folk, der enten har naturligt lyst hår eller afbleger det. Shampooen hjælper ikke kun med at pleje håret og tilføre det ekstra fugt, det bekæmper også de gule undertoner, der ofte opstår i lyst hår. Tidligere havde jeg nogle problemer med, at mit hår så gult ud i noget lys, og især når jeg havde tøj på med gule farver eller toner. Det problem har jeg slet ikke længere, og samtidig er mit hår sundt og stærkt. Det er ikke længere så elektrisk, som det plejede at være, og så længe jeg bliver klippet regelmæssigt, er jeg fri for spaltede spidser. Det er grundene til, at jeg ikke har brugt andet, siden jeg investerede i Silver shampooen for første gang.

Silver Shampoo er til alle med blondt hår

Jeg vil personligt anbefale shampooen til alle, der har naturligt eller farvet blondt hår. Personligt synes jeg, blondt hår er pænest i de koldere toner. Bliver håret gult at se til, er det sjældent kønt, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Silver shampoo er også ideel til dem, der gerne vil pleje deres grå hår. For mig er den helt store bonus ved Silver shampooen, at den har flere egenskaber, så den møder alle mine behov. At den hjælper mig med at give en flottere farve uden at udtørre håret, er nok den vigtigste grund til, at det er shampooen for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *