Skønhed Sundhed

Slip af med dine åreknuder hurtigt og smertefrit med laser

Hos kirurgen.dk finder du et team af dygtige kirurger, der har stor erfaring med behandling af åreknuder. De gør brug af laserbehandling, som er en nyudviklet og mere skånsom måde at behandle åreknuder på. Åreknuder er en hyppig lidelse, der forekommer, når veneklapperne holder op med at virke. Der vil som oftest ikke være nogen gener, men en del ønsker at blive behandlet af kosmetiske årsager, da åreknuderne vil vise sig som blå ”buler” under huden. Tidligere gjorde man brug af en kirurgisk behandling, hvor man gik ind og lukkede de syge vener. Siden da har forskningen og teknologien gjort det muligt at gøre det samme på en langt simplere, mere skånsom og mere smertefri måde ved hjælp af laser.

Hvordan foregår en laserbehandling?

En laserbehandling af en åreknuder starter med en ultralydsscanning, hvor man finder frem til og markerer den eller de pågældende åreknude(r). I modsætning til tidligere behandlingsformer af åreknuder behøver man med laserbehandlingen kun at lave et lille snit på 5 mm ved knæet. Herefter fører man et rør ind i den syge vene, og heri indfører man den tynde laserfiber. Den syge vene lukkes ved hjælp af varme fra laseren, så blodet igen kan flyde frit og finde nye veje. Hos kirurgen.dk gør de brug af en smule lokalbedøvelse omkring åreknuden på grund af den varme, som laseren forårsager. Afslutningsvist trækkes laserfiberen ud, såret lukkes med et plaster, og der lægges en bandage på benet.

Skånsom og smertefri laserbehandling af åreknuder

Laserbehandlingen er blevet utroligt populær på kort tid, fordi den medfører mange fordele, især set i forhold til tidligere behandlingsmetoder. Behandlingen er næsten smertefri, og da man kun behøver at lave et lille snit, slipper man for dannelse af ar. Det betyder også, at restitutionstiden er kortere end ved almindelige behandlinger. Læs mere om fordelene ved den effektive laserbehandling på kirurgen.dk.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *