Skønhed Sundhed

Vidundermidlet rosenrod

rosenrodRosenrod er ikke hvilken som helst plante. Rosenrod er en lægeplante med det latinske navn Rhodiola Rosea, der blandt andet vokser i dele af Asien samt i de norske, svenske og islandske fjelde. Ekstrakten fra rosenrod udvindes fra jordstænglerne og rødderne, hvilket resulterer i det yder effektive naturmedicin, der har vist sig at kunne hjælpe på en lang række lidelser.

Stoffet i rosenrod skal efter sigende kunne hjælpe mod intet mindre end stress, depression, træthed, udmattelse, hovedpine, kolesteroltallet samt kunne hjælpe til vægttab. Derudover bør du også kunne indtage rosenrod, hvis du lider af koncentrationsbesvær – eller for tidlig sædafgang.

Rosenrod giver større libido

Det er sandt. Rosenrod bruges i stort omfang af mænd, der ønsker øget potens samt mænd, der vil hindre for tidlig sædafgang. Derudover kan det også bruges som middel til at øge begge køns libido, hvilket må tilskrives det høje indhold af “fenolforbindelser”, som højst sandsynligt går ind og aktiverer stofskiftet og virker antioxidant.

Ja, rosenrod kan bruges mod det meste, og der findes endnu ingen dokumenterede bivirkninger af lægeplanten på hverken lever eller nyre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *